CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

13 Mei 2009

TaK mAkAn...???

huhu...sbut psl mkn...n org xmkn nsi...t'ingat plak...driku yg mlang ni...kalo org len xmkn psl diet, alahan n sakit...2 biasa dgr la...t'masukla aku...stengah org kalo xmkn udang, ktam, sayur, ikan... xtaula knapa...smada alahan @ mmg xske...tp aku ni plik skit...aku xda alahan smua aku bedal...stengah org kek pn xske mkn...mlah dyorg jdkn kek 2 bhn mainan cm calit2 kt mke org...drpd dyorg buang kek 2 baik bg aku...stengah org susu pn xminum...aku pn xtaula mse baby dia mnum apa...air milo kot hehe...

emmm msuk ni taun ke-3 aku xjamah bkn stakat nasi putih tp...

nsi goreng kg, nsi mnyak, nsi pattaya, nsi lemak, nsi goreng u.s.a, nsi bryani, nsi ambang, nsi empit goreng... mee goreng, mee goreng mamak, mee goreng bsah, mee maggi, mee hun, mee rbus, mee bandung, mee hailam, mee kantonis, kuey teaw goreng, kuey teaw goreng bsah, kuey teaw chinesse, laksa penang, laksa jhor... roti canai, roti john, burger, kebeb, roti nan, roti tlur, roti bkar n gardiner inti sardin, kaya, mjrin, jem strawberry, coklat nutella... cornflakes, coco crunch, honey star, kuih muih, kuih raya cm tat, suji, almond london, mama carry, makmor, sarang semut n laen2 lg... ktupat, rndang, lodeh, smbal tumis... smua jnis kek, kek lapis, kek besday, kek mak aku wat, roti2 krim yg kt kdai kek... lauk pauk cm ikan n ayam smbal n pdas, ikan n ayam kicap, udang n ktam msak lmak n goreng, stong kcap, daging kcap, sambal...smua jnis sayur cam kobis, kangkung, sawi, taugeh, jntung psang, kcang pjg, huhu...jajan snek, smua jnis coklat, tp fverite cdbury, kinder bueno, snickers, cloud 9, coklat coin emas, mcm2 lgla coklat... air..??? ABC, laici kang sjuk, teh trik, kopi, milo ais tabur, neslo ais tabur, ais blended, air buah, n mcm2 air lgla...bskut tin, bskut timbang, mcm2 lg la bskut hehe...uish...x t'krela...mknan2 fverite yg aku dh lme xmkn...ni pn ada aku rse ada t'tnggal lpe nk taip kt snarai huhu

abis apa yg aku mkn slama hmpir 3 taun jd myat hdup ni...???

haaa aku mkn bbur cmpur sup n tlur dadar 2 bji 2 pn nk kne blander.... NnnGGggrrreEEnnGg...!!!!! siap bbur bland hehe, pastu smpingan mkn eskim mngkuk 1 lter...dgn susu...xkshla susu dutch lady ke susu nespray ke susu2 kt frmasi ke...strawbery ke coklat ke full cream ke aku bdal...dadih...emmm nsb baik la aku ni bkn nafsu ular sawa dlm bab mkn...syukurla...aku d'beri k'kuatan dlm hdapi dgaan mknan spt ni...aku xmudah lpar...stakat 2,3 ari xmkn aku leh trima lg...jgn smpai aku mkn batu...!! hehe kalo org laen mkn dpn aku pn aku tgk je amek bau huhu xkshla...apa leh wat...ble pk blik...s'teruk2 aku ada lg yg lbh truk...smpai t'brg xleh mkn, mkn pn pkai tiub...lgla...dgaan...ni pn aku nk tgk smpai ble aku blh mrasa mknan2 fvrite ku td...huhu so doctor...tlong la daku...ksihani la daku...ank2 aku nnti xlalu mkn ble tgk papa dia xmkn...huhu hhuuuuuu wuuuu...!!! nak mkn...!!! wuuuUUUuu...!!! :"(

6 komen la...(^_^):

miss oren berkata...

hye..u ade sakit ape2 ke?knp xleh mkn semua tu?

Nash Taj (^_^) berkata...

rahang patahla miss oyen hehehe... :-)

aleena berkata...

pity u..
keciannye kna skip lotz of delicious food..

Nash Taj (^_^) berkata...

hehe...sronok tgk org mkn...tp nk wat cmne dh jd cmni....nk tnggu doc wat opration lmbat lg...ntah jd ke x...mlas nk pk...

Lina berkata...

di senaraikan makanan yg x di sentuh slma 3 thun tu buat aku nak bli semunya..tp nash...ko bg r aku wit..aku bli dan makan dpn ko..mesti seronokkkkk gila..ko amik bau jek...huhhuhuuh
blader kre ok apa.....aku nak try r blnder mkanan aku tu..mesti lagi lancar jek...tp apa rasa ek????

Nash Taj (^_^) berkata...

ko rse cm xslesa...nnti prot ko skit...tp aku dh biasa so xda msalah...hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails