CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 Mei 2009

$$$$$....????

RiNgGiT M'SiA Vs DoLLaR S'pOrE...???


errr...tgk pic ni...Rm50 special editon dgn $50 type R...aku ske kumpul duit br...even t'desak dlm kwangan gara2 shopping tp aku xkn sentuh duit ni sbg gnti...huhu...hmmm plak 2 duit baru yg aku kmpul aku akn tgk no siri nye...no double...mmg aku smpan btol2...tgk duit ni...sme je 50 angka nye...tp beza nye pd nilai mta wang...kalo Rm50 ni kt s'pore br $20 lbh je hmmm tp $50 ni tkar kt m'sia...leh dpt Rm120 lbh...

tu yg rmai org m'sia especially org johor kje kt s'pore...membr aku pn rmai kje s'pore...gji mmg best...kje jaga leh dpt $3000 kalo kt m'sia apa xbsar nilai nye...ada sorg mmber aku br kje brapa bln dh pkai toyota vios...kje kilang n cleaner pn gji best...plak 2 pg kje nek mtor...jimat gler...tp xbest nye s'pore ni byk sgt pntang lrang...guna kete pn limit 5 taun...pastu gne kete pn ada ari2 nye...2yg ada no plat wrna merah, kuning, putih, kalo kt cni...kete 10 taun pn org pkai lg...cm abah aku hehe aku soh tred in proton saga kt proton then dpt Rm5000 bli mne2 kete kt proton...tp xnk...nk smpan jgk...huhu tp aku dh ckp dgn abah aku...jgn nyesal kalo aku modifite wat autoshow biar xleh wat jln ptg2 lg...huhu...


tgk ni RM10 & $10

haaa nila duit yg no siri cntik aku smpan...ada no double ada straight 1 no...

emmm alamak...lpe hehe...eh spe2 ada wit bkn wrganegara hehe xkre la ngara U.S (Dollar) ke U.K (Pound Sterling) ke ARAB SAUDI (Riyadh) ke xkshla mane2 ngara...kalo blh duit br yg x b'lipat or dlm bhasa english x ronyok...n lg bgus no siri no cntik...hehehe ji kalo anda org yg sya cr...calling2 aku k aku nk bli...aku nk wat collection...k...apapn tgk2 jgk duit ni...mata ksi cover...aku tau mata korg tgh bling2...!!! kn hehehe...kla chow...


1 komen la...(^_^):

coffeehoney berkata...

salam.. bro.. aku nk jd follower ko, nnti ko jd follwer aku eak.. salam pkenalan dr aku, mie.. owh ye, psal duit.. aku sbg rkyat M'sia nk gtau stiap paparan kepingan wang, msti diletakkan tanda 'CONTOH'.. bahaya beb.. kang x pasal2 je kena tindakan.. aku gtau je toh.. hihi.. sbg kwn..kena slmt kn kwn.. bkn mkn kwn.. ok.. wailalliqa' wassalama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails