CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

02 Mac 2009

Tag Rai...


aku tgk blog rai....cm best je tag dia kne...w'pn aku xkne...tp aku sje nk wat...alang2 dh bosan xda apa nk wat...aku rjin2knla taip keyboard ni huhu....

emmm tag nye kne wat cmni....

1. anda d'khendaki m'ambil 3 pic di bhgn mke...
2. pastikan d'crop...
3. stiap 1 pic blh m'nampakkn 1 @ 2 anggota shaja...
4. huraikn skit tntg pic tu...

pic p'tama bhagian muka aku...

mata...??? ada apa dgn mata...??? huhu ntah...aku ske mata aku...sbb xrbun huhu...klebihan mata aku, aku blh cr org dgn pantas dlm k'adaan ssak cm cr fmily aku kt shopping kompleks ke psar lambak ke...huhu yela dtg saing pastu pcah...so nk cr blik aku xtpon tnye kt mne...just gnekn mata ni utk cr...hehe blh than ngantok klo jln jauh...k'kurngan nya...cpat ngantok klo bca bku haha...

2nd pic ni...emmm

hidung...hehe aku ske hdung aku sbb middle...apa 2 middle...aku ckp middle ni sbb xmancung sgt n xpenyek sgt...kre tgh2 la...hehe k'kurngan hdung ni cpat bau bnda bkn2...cm minyak ptrol...gam uhu...asap smoke...n...alahan habuk...perh...!!! 2yg kne kanker(cancer)...eeeiiyeerrkk...!! nyesal2...

pic ke-3 ni...

bkn mata tp kening...aku suka kening ni sbb xlebat sgt n xnpis sgt...hehehe...middle2...haha...member2 pmpuan aku mnat kening aku ni...aku pn xtau apa ada kt kening aku ni...yg aku ingat ada sorg mmber pmpuan aku ckp "klo ckur skit ni cam pmpuan kning ko ni...srius aku ckp" hahaha...!!! emm kening ni xda klebihan n k'kurngan kot hehe...

apa pun kalo aku nk wat mimik muka...pranan utma aku bhagian mata,hdung,kening dahi n mlut...huhu.... okla...dh ciap tag org...hahaha...bosan2....xda apa nk wat...nntikan cter bru aku lg bosan n m'ngantok kn...hehehe....daaa..

1 komen la...(^_^):

Suzana Hazes© berkata...

kamu bosan kan??
nah! daku bg award!
amik k kat page ku~
ngeeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails