CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

07 Julai 2009

PeRhAtIaN...!!! PeNgUmUmAn...!!!


Dengar cni rkyat blogger skalian...d'sni ada titah dr Raja Muda Ahmad Teddyuddin...errr...ssh btol la...cmni cternye...aku n sorg lg kwn blog...lina ada plan nk wat konvoi pg b'kelah...transpot...b'gntung pd korg la...kalo rmai nk naik mtor kte naik mtor kalo nk naik kete kte rmai2 naik kete...tmpat...aku plh kt bekok segamat...korg pnah pg x...??? gnung ledang muar...??? desaru kota xbrapa tnggi...??? gunug b'lumut kluangman...??? wah byk tmpat ni...korg plh la...kte tgk mne plg bnyak plhan...itula mnuju ke destinasi yeahyeah....yg kte pg k...tp sblom 2...!!!

syarat2 utk m'nyertai picnic ni...

1. t'buka pd smua glongan blogger...xkrela yg dh khwin ke kapel ke br nk khwin ke br cerai ke...yg pnting bwh 80 thn...k lbh 80 thn 2 kte kne bwk psukan prubatan utk stanby emergncy hehehe....xdala grau je...nak bwk ank, bf, kwn pn blh...
2. duit mnyak transpot sndri...kalo nk jimat bwak kwn tontong mnyak...
3. makanan kalo rjin bwkla dr umah...kalo mlas bli kt mne2...so time b'kelah blh share mkanan...
4. pkaian 2 pndai2 korng la...k...
5. kselamatan...di jamin tnggung sndri...ye...ingat 2...kalo nk lbh sfety...psgla bodyguard...k...hehe

sbarang komen @ cdangan...blhla post ke comment aku hehehe...errr kte pegi pg blik ptg...kalo rmai yg join...aku on....so any question...??? if no...lets gone...hehe

3 komen la...(^_^):

coffeehoney berkata...

haa..?jauh nye bro.. adehz.. kalu laa muleh.. aku t'ingin jgak.. tp mmandangkn aku jauh banget di kL nie.. maap ampun laa eaa.. ape pown cdgn tu aku stuju je.. at least aku leh nengok bro teddy ni, hehe~ (ade dpt email aku x..??) owh ya.. maw promote blog aku lagi sebijik.. http://auto-akasia.blogspot.com..

coffeehoney berkata...

owh ya.. thanx coz jd follower A.A..
urmm.. ye, tu email aku.. chcoffeehoney@gmail.com.. aku ade email ko, kn..?? yg de gmbr saga tuh.. psal kereta, tggu next year.. ade barang baik dr proton.. (WAJA 2010)

lina berkata...

salam nas....
tq akhirnya dpt jgak comen kt blog..sory da lama x buka blog..internet n kompter kt tmpt kje byk masalh r..mcm kne tkar bru jek..tp my bos diam jek skg ni:( so tggu dia bertindak r untuk tukar @ perbaiki kompter ni...skg ni pun aku on9 kt lappy dia...aku tgk ot ni....ada kt opis lagi skg ni...
errmmm..ok kte tgk mne pot yg org2 johor ni nak pergi...aku follow jek...kalau naik kte..aku tompang ko lah ek nas..:D AKU NI ADA MOTOR JE...hahahaha salam..pape hal sms aku tau....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails